HappyDog

Agenda

Geen activiteiten.

Fun en GG en Gehoorzaamheid

Wij streven er naar om op een leuke ontspannen manier je hond nog beter te laten luisteren, sneller te laten reageren en met veel aandacht alleen met de baas bezig te zijn. De hond gaat leren na te denken om bepaalde opdrachten uit te voeren. De puntjes worden op de bekende i gezet.

Nodig:

  • een AHC club diploma of een FHN SHH diploma
  • de hond heeft een minimale leeftijd van 8 maanden

Als de geleider aantoonbare ervaring heeft in het trainen van obedience dan kan hierop een uitzondering gemaakt worden, ter beoordeling aan de coördinator.

Je kunt bij de G&G kiezen uit 2 mogelijkheden:

Fun & GG
Fun en GG is verlengde van het club examen na de Opvoed 2.
Leuke lessen zonder per se een examen te moeten doen.  Naast de standaard oefeningen, gaan we de honden ook trucjes leren en trainen we met behulp van voorwerpen. Als je in deze cursus traint hoef je thuis niet te oefenen. Je “onderhoud” met behulp van deze cursus de gehoorzaamheid van je hond.
Fun en GG  is ook een leuke basis voorafgaand aan de GG lessen.

Gedrag en Gehoorzaamheid

Van cursisten die zich voor deze cursus opgeven, verwachten we dat er thuis geoefend wordt en dat de vorderingen te zien zijn. Deze vorderingen meten we regelmatig in een tussentijdse toets. We geven les aan gecombineerde GG niveau’s.

Onze trainers staan klaar om je te leren hoe je je hond op de beste manier kunt trainen. Er wordt ook wel wat verwacht van de eigenaar. Je zult ook thuis de nodige energie in uw hond moeten steken. Met 1 uurtje trainen op de club red je het niet. Maar dat is wel de uitdaging en uiteindelijk de voldoening als je merkt dat de hond veel beter naar u luistert. Dat de hond het leuk vindt om opdrachten uit te voeren en dat de verstandhouding tussen baas en hond veel beter wordt. Uw hond wordt het maatje waar je altijd al naar verlangd hebt.

Heb je interesse, kom een keer vrijblijvend kijken óf spreek één van ons aan.

Team Gedrag & Gehoorzaamheid.