HappyDog

Agenda

Geen activiteiten.

Vacatures

De AHC steunt op een grote groep vrijwilligers. Voor onderhoud, bar, trainers, schoonmaak, keurmeesters etc. etc.
Ben je geïnteresseerd in één van de vacatures, of wil je iets doen voor de vereniging. Neem dan contact op met Femke Wiegel om je aan te melden of spreek haar aan op de club.


Bestuur

Ben jij op zoek naar een leuke functie binnen de AHC? Lees dan vooral verder!

Beschrijving
De Alphense hondenclub is opgericht in 1970 en uitgegroeid van 8 leden bij de oprichting naar ruim 370 leden nu. We zijn begonnen met vooral de gehoorzaamheid zoals die toegepast werd binnen de politiehondenopleiding maar inmiddels uitgegroeid tot een vereniging die gebruik maakt van moderne opvoedingstechnieken. Naast gehoorzaamheid en opvoedcursussen is het aanbod ook verbreed met disciplines als behendigheid, flyball , apporteren en CombiSport.
De Alphense hondenclub is een club met veel actieve vrijwilligers die de club een warm hart toedragen.

Toekomst
Na vele onderhandelingen met de gemeente is besloten dat wij als vereniging op het huidige terrein mogen blijven. Dit brengt echter wel veranderingen met zich mee, de grootste is toch wel het realiseren en uitvoeren van een nieuw gebouw en trainingsveld.

Wie zoeken wij?
Het huidige bestuur bestaat uit 5 bestuursleden. We willen graag uitgroeien naar een voltallig bestuur bestaande uit 7 personen. Het vraagt enorm veel van ons bestuur om zowel de nieuwbouw als de dagelijkse gang van zaken te regelen. Extra hulp is hierbij welkom.

Functie eisen
Besluitvaardig, proactief, teamplayer!
Positief en nuchtere instelling
Goede communicatieve vaardigheden
Stressbestendig
Oplossingsgericht denken, probleemoplossend vermogen
Bestuurservaring mag maar dit is geen pre

Lees je dit en denk je: ‘dit is echt iets voor mijn opa, oma, vader, broer, zus, moeder etc.’, schroom niet en deel dit bericht.
Heb je dus zelf geen hond maar draag je de AHC een warm hart toe dan ben je van harte welkom om te reageren.
De AHC wil vooruit, we willen uitblinken op alle fronten en hebben ambitie om de hondensport naar een nog hoger plan te tillen.
We gaan samen de uitdaging aan om de nieuwbouw te realiseren en deze accommodatie optimaal te gaan benutten t.b.v. de hondensport en wie weet wat nog meer.

Vele handen maken licht werk
Wanneer jullie je inzetten om bestuursleden te “ronselen”, kan het bestuur meer gaan doen om de vele wensen die er zijn m.n. voor nieuwbouw, te realiseren.


Algemeen

Webmaster – We zoeken iemand die voor ons de website wilt onderhouden. Het kost gemiddeld ongeveer een uurtje in de week. Kennis van webhosting en WordPress zijn gewenst.

Terrein onderhoud – Voor de onderhoudsploeg zijn we dringend op zoek naar versterking. Op zaterdagmorgen ( ca. 3 uur) lekker buiten bezig zijn (gras maaien, snoeien, etc.). Aanmelden of informatie bij Ron Deen.

Bar medewerker – Bij de bar zijn we dringend op zoek naar vrijwilligers. Het is de manier om mensen binnen de club te leren kennen en we zijn dan ook op zoek naar mensen met een sociale instelling. Lijkt het je leuk om eens in de zoveel weken een dinsdag- of donderdagavond achter de bar te staan of zou je willen assisteren bij evenementen meld je dan aan bij Nelly Ivens.


Opvoeden

Momenteel geen vacatures.


Apporteersport

Trainer – Voor de apporteersport zoeken we nog een trainer met enige jachtervaring om ons enthousiaste team te versterken. Apporteersport wordt gegeven op de maandagavond van 20.00 tot ca. 22.30uur. Aanmelden bij Anita Metselaar.


Behendigheid

Momenteel geen vacatures.


Combisport

Momenteel geen vacatures.


Gehoorzaamheid

Momenteel geen vacatures.