HappyDog

Agenda

Geen activiteiten.

Cursus

Beginners (13 weken,  €70,00)
Voor cursisten die nog geen hooper ervaring hebben. Aangeleerd worden de verschillende toestellen. Aan het einde van de cursus kan er een klein parcours gelopen worden.

Toelatingseisen
Je kan met je hond (als combinatie) toegelaten worden tot deze cursus als er een zekere basis gehoorzaamheid beheerst wordt. Bij de AHC dien je minimaal de cursussen “Opvoed1 en “Opvoed2” (SHH) gevolgd te hebben. Met het FHN-examen “SHH” wordt het gewenste gehoorzaamheidsniveau beoordeeld. Deze gehoorzaamheid is de basis voor een prettige en veilige hooper training. De honden moeten onder controle van de “handler” blijven, ook wanneer ze los de toestellen mogen nemen.

Meer informatie of aanmelden

Gevorderden (13 weken, €70,00)
Voor cursisten die al enige ervaring hebben met hoopers, die alle toestellen beheersen en in staat zijn een parcours te kunnen lopen. In deze cursus gaan we leren hoe we in een vloeiende lijn de hond door het parcours kunnen laten lopen.

Meer informatie of aanmelden


Gevorderden en wedstrijdlopers (13 weken, €70,00)

Voor de echte fanatiekelingen die de “lat” wat hoger leggen en ook geïnteresseerd zijn in het lopen van landelijke wedstrijden.

Meer informatie of aanmelden