HappyDog

Coronavirus

Beste AHC-er,

Wij hebben goed nieuws! Vanaf 25 mei zijn alle disciplines weer aan het trainen. Natuurlijk volgen wij de richtlijnen van het RIVM om de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) zoveel mogelijk tegen te gaan.

In het kort: kom alleen met je hond, volg de borden voor ‘één richtingsverkeer’ en hou anderhalve meter afstand van elkaar.

De kantine is nog even dicht. Maar met een beetje geluk, kunnen we jullie snel weer verrassen met nóg meer goed nieuws.
Wij houden jullie op de hoogte!

Namens het bestuur,
Met vriendelijke groeten,

Linette van Atten
Algemeen bestuurslid

Cursus

Beginners (13 weken,  €55,00)
Voor cursisten die nog geen hooper ervaring hebben. Aangeleerd worden de verschillende toestellen. Aan het einde van de cursus kan er een klein parcours gelopen worden.

Toelatingseisen
Je kan met je hond (als combinatie) toegelaten worden tot deze cursus als er een zekere basis gehoorzaamheid beheerst wordt. Bij de AHC dien je minimaal de cursussen “Opvoed1 en “Opvoed2” (SHH) gevolgd te hebben. Met het FHN-examen “SHH” wordt het gewenste gehoorzaamheidsniveau beoordeeld. Deze gehoorzaamheid is de basis voor een prettige en veilige hooper training. De honden moeten onder controle van de “handler” blijven, ook wanneer ze los de toestellen mogen nemen.

Deze cursus wordt aangeboden op donderdagavond het 2de uur (20.30 – 21.15 uur)

Meer informatie of aanmelden

Gevorderden (13 weken, €55,00)
Voor cursisten die al enige ervaring hebben met hoopers, die alle toestellen beheersen en in staat zijn een parcours te kunnen lopen. In deze cursus gaan we leren hoe we in een vloeiende lijn de hond door het parcours kunnen laten lopen.

Deze cursus wordt aangeboden op donderdagavond het 1ste uur (19.30 – 20.15 uur)

Meer informatie of aanmelden


Gevorderden en wedstrijdlopers (13 weken, €55,00)

Voor de echte fanatiekelingen die de “lat” wat hoger leggen en ook geïnteresseerd zijn in het lopen van landelijke wedstrijden.

Deze cursus wordt aangeboden op dinsdag het 2de uur (20.00-20.45 uur).

Meer informatie of aanmelden