HappyDog

Agenda

Geen activiteiten.

Speeltjes maken!

Na het daverende succes van vorig jaar, bieden we ook dit jaar weer de workshop speelgoed maken aan. Op vrijdag 18 februari vanaf 20.00 uur gaan we met elkaar proberen 2 tot 3 speelgoedjes te maken. De kosten zijn 10 euro. Hiervoor krijg je dan materiaal om de speelgoedjes te maken en per persoon of 1 rubberen ring, of 1 musketon. Consumpties die avond zijn voor eigen rekening.

Op de avond zelf is het handig om je eigen schaar mee te nemen en een hulpmiddel zoals een karabijnhaak of een hondenhalsband met klik systeem.

Opgeven kan bij Suzanne Klaus. Betalen is verplicht en kan aan de bar. Als er niet betaald is, kun je ook helaas niet meedoen. Geef in je bericht ook even aan of je een musketon of een rubberen ring wilt gebruiken voor de workshop.