HappyDog

Agenda

Geen activiteiten.

AHC Clubdag – zondag 18 mei (inschrijvingen update)

Update:
Er zijn nog open plekjes bij een aantal workshops. Wie zich nog niet heeft opgegeven kan dit nog doen. Het is ook open gesteld voor diegene die al met een hond meedoet aan een workshop. Dus de voorwaarde van max een workshop per hond komt hiermee te vervallen. Je kunt je opgeven door een mail te sturen naar evenementen@hondenclub.nl
Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. De mail wordt niet elke dag gecheckt dus even geduld met een antwoord. Zodra de inschrijvingen verwerkt zijn worden de lijsten weer opnieuw gepubliceerd op de site.
Wie zich nog niet heeft opgegeven voor de BBQ kan dit alsnog doen via de mail. Graag de 10 euro betalen aan de bar onder vermelding BBQ clubdag.
Wie zich wel heeft opgegeven voor de BBQ wil ik verzoeken spoedig te betalen. Ook dit kan bij de bar.

Deze dag wil je niet missen:

Naast de afsluitende competities van de verschillende disciplines hebben we weer talloze workshops: reddingshonden, balanstraining, cirkeltraining, tricks en trucs, frisbee, fun en focus en nog veel meer.

Clubdag 2014 – schema en inschrijvingen v140514 (pdf)

Cirkeltraining
Altijd al eens willen kijken of jouw hond ook op afstand kan leren luisteren? Knappe dingen doen op snelheid? Zelfstandigheid stimuleren? Geef je dan op voor een workshop cirkeltraining!
Reddingshonden
Je zult maar eens verloren lopen! Of je kind kwijt zijn! Zou het dan niet handig zijn als je hond kan helpen zoeken? Okee, we leren ze niet in een uurtje volleerd reddingshond zijn, maar een beginnetje kunnen we zeker maken. Geef je snel op!
DogDance
Kunstjes doen, maar dan op de maat van de muziek? Beweging op commando zetten, kunstjes uitzoeken en aanleren. Het kan allemaal bij de workshop DogDance. Gegeven door Brigitte van Gestel!
Hond in balans
In deze workshop gaan we werken aan de balans van je hond. Je hond gaat leren hoe hij over balanskussens kan lopen, op een kussen kan staan en een rondje kan draaien. Daarnaast gaan we aan de slag met balanseieren en krukjes, oefeningen om te werken aan de rompstabiliteit en spierkracht van je hond. Ook het zelfvertrouwen van je hond komt aan bod want het is wel een hele klus om je balans te houden.
Fun en focus
Hoe hou je het lijf van je hond gezond? Hoe werk je aan gezonde spieren? In deze workshop ga je met je hond aan de slag met een plankenparcours. Hierin daag je je hond uit op het gebied van concentratie en balans. Ook gaan we verschillende gymnastiekoefeningen doen die bevorderlijk zijn voor de bespiering van je hond. Focus en fitness zijn het resultaat van deze gevarieerde oefeningen.
Frisbee
Veilig leren hoe je frisbee kunt spelen met je hond en tegelijk allerlei kunstjes aanleren. Je leert eerst gooien, maar daarna ook met je hond een team vormen. Frisbee is cool!

Ook zal het terrein weer her en der opgevuld zijn met diverse kraampjes met lekkers en leuke spullen voor uw hond. Een dierenarts met medisch advies en een trimster met tips voor vachtverzorging zullen ook de kraampjes bezetten.

De dag wordt afgesloten met de prijsuitreiking en bekendmaking van de clubkampioenen waarna we kunnen genieten van een overheerlijke BBQ.

BBQ

Houd de site van de AHC in de gaten voor nieuws
en informatie over deze dag.

 Namens de evenementen commissie tot ziens op 18 mei!