HappyDog

Agenda

Geen activiteiten.

Extra ALV – Definitieve locatie voor de AHC

Geacht AHC-lid,

 

Hierbij willen wij je uitnodigen voor een extra algemene ledenvergadering (ALV) die gehouden zal worden op woensdagavond 5 juni van 20.00-22.00 uur. Het enige onderwerp op de agenda is “Definitieve locatie voor de Alphense Honden Club”.

Wij hebben de laatste maanden een aantal gesprekken gehouden met de gemeente die uitzicht geven op het aanwijzen van een definitieve locatie voor de AHC door de gemeente. Wij willen jullie hierover tijdens deze ALV graag in meer detail informeren en wij willen tevens jullie mening peilen over de precieze invulling van de nieuwbouwplannen die hiermee samen zullen gaan.

Wij hopen op een grote opkomst.

 

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van de Alphense Honden Club