HappyDog

Agenda

Geen activiteiten.

Inschrijven Dogsurvival

Wat is een Dog Survival?
Een Dog Survival is een sportieve wedstrijd waarbij je samen met je hond een uitgezet parcours loopt. De organisatie heeft veel vrijheid bij het uitzetten van een parcours, maar meestal wordt gekozen voor een afstand van ongeveer 5 kilometer met 15 hindernissen. Die moeten samen met de hond genomen worden. Denk hierbij aan klauteren over gestapelde strobalen en andere obstakels, het water in, steppen, kruien met een kruiwagen en al kruipend onder diverse netten door of een doolhof in. De route mag zowel rennend als lopend worden afgelegd. De hond blijft hierbij aangelijnd.

Let op! Deze dog survival wordt NIET door de Alphense Hondenclub georganiseerd, we vonden het echter zo leuk dat we het wel willen vermelden.

Wie kunnen er meedoen?
Eigenlijk kan iedereen meedoen die het leuk lijkt om samen met zijn hond sportief bezig te zijn. De honden hoeven niet van een speciaal type te zijn. Wel moeten ze in goede gezondheid en minimaal 1 jaar oud zijn. Je kunt als recreant meedoen en het parcours rustig lopen of juist proberen de snelste tijd te halen.

Wanneer?
Zaterdag 7 september 2013 aanvang 10.00 uur.

Waar?
De Kleine Duiker
3de Barendrechtseweg 511
2991 SH Barendrecht

Wil je meedoen met je hond?
Mocht je deze Dog Survival Zuid-Holland mee willen doen, ga dan naar de site van de organisatie www.dogsurvival.nl, lees de reglementen en schrijf je in.

Schrijf bij opmerkingen dat je bij de AHC ingedeeld wil worden, zo is de kans groot dat we bij elkaar in groepen komen, wel zo gezellig!

Je doet er je hond vast een plezier mee!

Groetjes,
Anita Metselaar (die gaat)