HappyDog

Agenda

Geen activiteiten.

AHC bij de Royal Canin Dog Challenge!

Apetrots zijn we, ons team is uitgekozen om mee te doen aan de Royal Canin Dog Challenge (RCDC). Ken je nog de Natte Neuzen show? De RCDC is ongeveer zoiets, maar dan in een nieuw en modern jasje gestoken.

Met een team van tien honden en geleiders mogen we ons meten met nog 7 andere teams. De twee apporteerhonden zijn Sticker en Ralf met hun geleiders Anita en Leonie. De drie honden voor behendigheid zijn Mirre, Murphy en Chasin’ met hun geleiders Anne-René, Yvonne en Suzanne. De vier flyball honden zijn Boy, Gwyneth, Djago en Banjer met hun geleiders Thea, Aad, Marjan en Fred. En voor de Treibball doet Micah mee met zijn geleider Johan. Rinske is de coach en zal proberen dit team naar de overwinning te leiden. Maar wat ons betreft is meedoen alleen al fantastisch. Hand- en poottekeningen zijn op aanvraag verkrijgbaar 😉

In het weekend van 27 en 28 augustus worden de opnames gemaakt. En uiteraard vinden wij het als team erg leuk als jullie komen aanmoedigen. De AHC yell moet ook daar klinken. Dus heb je niks te doen dat weekend, reis dan af naar Hooge Mierde en breng spandoeken mee. Kijk maar eens op www.royalcanindogchallenge.nl voor kaartjes.