HappyDog

Agenda

Geen activiteiten.

bereikbaarheid in de zomervakantie

Beste lezer,

Tijdens de zomervakantie heeft de AHC een zomerstop van 5 weken (van 28 juli t/m 31 augustus).
Er wordt zowel bij de opvoed als bij de disciplines geen les gegeven.

Omdat wij het erg belangrijk vinden dat pups altijd bij ons terecht kunnen in de eerste belangrijke maanden van hun leven, organiseren wij in die weken themalessen ‘pups in de zomervakantie’ op de donderdagavonden. Informatie hierover is te vinden op onze site. U hoeft zich voor deze themalessen niet op te geven, als u zin en tijd heeft kunt u gewoon komen. U betaalt deze lessen los.
Let op: de leeftijd van de pup moet tussen de 7 weken en de 6 maanden liggen. Mocht u nog geen lid zijn van de AHC, dan kunt u meedoen als u zich tegelijkertijd via de site aanmeldt voor socialisatie/inloop/puppycursus/opvoedcursus die na de zomervakantie start.

Gedurende de eerste 4 weken van de zomerstop hebben onze vrijwilligers ook even ‘vrij’ van de administratie en wordt uw mail niet gelezen. In de laatste week van augustus zullen wij al uw mails beantwoorden en maken wij ook de nieuwe lesindeling van september.

We hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en wensen u fijne zomer toe!


Met vriendelijke groet,

Aurelia Schoonenboom, Janet de Zeeuw en Cindy van Dolder

Cursusadministratie Opvoeden
Alphense Honden Club

Behendigheid – Second chance (uitslag)

Heb jij dat nu geregeld ook dat je uit het parcours komt en denkt had ik maar…. En kon ik dat parcours nog maar een keer lopen. Bij AHC was dit op zondag 3 augustus mogelijk, dan krijg je een Second Chance op een foutloos rondje.

Uitslagen 2nd Chance

  • Enkele foto’s van Maya Wilmsen