HappyDog

Agenda

Geen activiteiten.

Dog Challenge – Kom aanmoedigen!

Aanstaande zaterdag is het zo ver! De AHC gaat meedoen aan de Dog Challenge. Uiteraard gaan we met elkaar onze stinkende best doen. Wij hopen jullie allemaal massaal te zien op zaterdag en hopen ook dat we op zondag nog in de strijd zitten.

Maar het is nóg leuker als we supporters hebben. Dus haal alle AHC kleding uit de kast, verf lakens tot spandoeken en kom aanmoedigen! De AHC yell moet tot heel televisieland te horen zijn ! Kijk allemaal op de site
www.royalcanindogchallenge.nl voor kaarten.

Cursusgeld overmaken is nu ook mogelijk

De AHC gaat digitaal! Naast het contant betalen van het lesgeld in de les, is het nu ook mogelijk om het lesgeld elektronisch te betalen. Verdere informatie hierover is de vinden het menu documenten.

Uitgezonderd zijn de socialisatie-, inlooplessen, cursussen pup, opvoeden 1 en 2 en gehoorzaamheid. Deze kan men alleen contant betalen op het secretariaat.

Nieuwe competitie data behendigheid bekend

Klik hier voor de nieuwe data

Uitslagen Opvoed en GG examens 13 augustus

Klik hier voor de uitslagen.

Indeling Opvoed 23 & 25 augustus

Hieronder staat de nieuwe indeling voor de puppy, opvoed 1 en opvoed 2 lessen.

Let op!

De cursussen Pup & Opvoed 1 starten met een gezamenlijke theorieles zonder hond op donderdag 25 augustus.

Aanvang: 20.30 uur in de AHC kantine.
Vanaf dinsdag 30 augustus & donderdag 1 september starten de praktijk- lessen, hiervoor geldt onderstaande indeling.

De cursus Opvoed 2 start op donderdag 25 augustus om 20.30 uur (met hond).

Als u nog niet betaald heeft,
dit a.u.b. voor aanvang van de les voldoen

Indeling

SHH examen deelnemers 13 augustus 2011

Hieronder staat de deelnemers lijst voor het SHH examen van 21 mei a.s.

Jullie worden verzocht om 09.30 uur aanwezig te zijn.
Om 10.00 uur precies starten we in de volgorde die jullie op de lijst zien.

Veel succes!

2011-08-13 SHH examen deelnemers

AHC bij de Royal Canin Dog Challenge!

Apetrots zijn we, ons team is uitgekozen om mee te doen aan de Royal Canin Dog Challenge (RCDC). Ken je nog de Natte Neuzen show? De RCDC is ongeveer zoiets, maar dan in een nieuw en modern jasje gestoken.

Met een team van tien honden en geleiders mogen we ons meten met nog 7 andere teams. De twee apporteerhonden zijn Sticker en Ralf met hun geleiders Anita en Leonie. De drie honden voor behendigheid zijn Mirre, Murphy en Chasin’ met hun geleiders Anne-René, Yvonne en Suzanne. De vier flyball honden zijn Boy, Gwyneth, Djago en Banjer met hun geleiders Thea, Aad, Marjan en Fred. En voor de Treibball doet Micah mee met zijn geleider Johan. Rinske is de coach en zal proberen dit team naar de overwinning te leiden. Maar wat ons betreft is meedoen alleen al fantastisch. Hand- en poottekeningen zijn op aanvraag verkrijgbaar 😉

In het weekend van 27 en 28 augustus worden de opnames gemaakt. En uiteraard vinden wij het als team erg leuk als jullie komen aanmoedigen. De AHC yell moet ook daar klinken. Dus heb je niks te doen dat weekend, reis dan af naar Hooge Mierde en breng spandoeken mee. Kijk maar eens op www.royalcanindogchallenge.nl voor kaartjes.