HappyDog

Coronavirus

Beste AHC-er,

Wij hebben goed nieuws! Vanaf 25 mei zijn alle disciplines weer aan het trainen. Natuurlijk volgen wij de richtlijnen van het RIVM om de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) zoveel mogelijk tegen te gaan.

In het kort: kom alleen met je hond, volg de borden voor ‘één richtingsverkeer’ en hou anderhalve meter afstand van elkaar.

De kantine is nog even dicht. Maar met een beetje geluk, kunnen we jullie snel weer verrassen met nóg meer goed nieuws.
Wij houden jullie op de hoogte!

Namens het bestuur,
Met vriendelijke groeten,

Linette van Atten
Algemeen bestuurslid

Nieuwe website!

De beste wensen voor het nieuwe jaar en…

Welkom op de nieuwe website van de Alphense Honden Club!

2011 begint met een nieuw gezicht voor onze website. Reden van de wijziging is een sterke vooruitgang in beheer gemak voor onze webmasters. De oude website werd namelijk direct gewijzigd in de HTML code. De nieuwe website is ontworpen in WordPress en zorgt er voor dat de webmasters via een speciale login de diverse onderdelen van de website kunnen beheren. Dit stelt ons in staat om wijzigingen eenvoudiger en sneller door te voeren.
In eerste instantie hebben we de tekst en inrichting van de huidige website over genomen, maar de komende weken gaan we ook een frisse blik plegen op de inhoud van de pagina’s. In het linker menu is de traditionele startpagina te vinden.

Uiteraard is feedback van harte welkom!
U kunt ons een bericht sturen via het contactformulier.

Namens de webmasters,
Roel Floor