HappyDog

Bijzondere Algemene Leden Vergadering Donderdag 21 november 2019 - 20.30u


Geacht AHC-lid,
  Hierbij nodigen we jou uit voor een bijzondere algemene ledenvergadering (BALV) die gehouden zal worden op donderdagavond 21 november om 20:30 uur in het AHC clubgebouw, Eikenlaan 255, Alphen aan den Rijn De onderwerpen van deze bijeenkomst gaan enkel over ‘de nieuwbouw van de Alphense Hondenclub’.
 
De weg van de nieuwbouw is lang geweest, maar het einde is in zicht!
En we weten dat het vaker gezegd is, maar op dit moment ligt de nieuwe huurovereenkomst met de gemeente klaar om te tekenen (zie bijgevoegd document in uw mail), is het bestemmingsplan klaar om naar het college te gaan en hebben we de goedkeuring van de bank voor de lening. Op 26 november kan onze huurovereenkomst voorgelegd worden bij het college voor goedkeuring. Echter, voor we de huurovereenkomst kunnen tekenen, hebben we de goedkeuring van de Algemene Ledenvergadering nodig.
 
Er zijn in de BALV van 2014 en 2017 al wel stemmingen geweest en ook in de afgelopen ALV is er gestemd over de twee verschillende stichtingskosten (over de afwerking van de buitenwanden).
Voor de duidelijkheid willen we graag nog een BALV organiseren waarbij het totaal plaatje besproken wordt. Dan is er ook geen onduidelijkheid, kan er met de kennis van alle informatie gestemd worden. Dan kan daarna de overeenkomst getekend worden. De minimale oproeptijd voor een ALV is 7 dagen, dus is 21 november is de eerste mogelijk. Gezien de wens van de gemeente om de overeenkomst de 26ste getekend aan te bieden, kunnen we ook niet veel schuiven. Een aantal leden heeft donderdag als een vaste AHC avond en hoeft hierdoor niet extra naar de AHC te komen. Er wordt gekeken naar een oplossing voor het uitvallen van de lessen die om 20:30 zouden starten (de lessen van 19:30 uur kunnen doorgaan).
 
We zullen tijdens de BALV toelichting geven op het vernieuwde ontwerp van de kantine (waar de lening voor aangevraagd wordt) en het bijbehorende financieringsplaatje (zie ook bijgevoegde kasstroom in uw mail) Ook zullen we vragen omtrent de huurovereenkomst en andere nieuwbouw gerelateerde vragen beantwoorden. Daarna zullen we overgaan tot een stemming.
 
Wij staan volledig achter het realiseren van de nieuwbouw en we hopen dat jullie net zoveel vertrouwen hebben in de nieuwbouw als wij. 
 
Met vriendelijke groet, 

Het bestuur van de Alphense Honden Club

Wedstrijden

Wedstrijden lopen is mogelijk voor iedereen met een SHH diploma, met als voorwaarde dat je lid bent van de AHC.Je kunt wedstrijden lopen in de Klassen GGB, GG1, GG2 en GG3. Het is ook mogelijk om je diploma te behalen op een wedstrijd. Sinds dit jaar mag je namelijk een klasse hoger inschrijven dan het diploma dat je bezit. Vandaar dat mensen met een SHH diploma al wedstrijden kunnen lopen. Zij kunnen zich inschrijven voor GGB.

De wedstrijdgroep van de AHC is een gezellig groep met mensen. Ook al ben je pas begonnen met je hond of ben je een echte crack, het maakt ons niets uit. Zolang het maar gezellig is, dan komen de resultaten ook wel (en zo niet? Dan hebben we toch een leuke dag gehad!).

Om in te schrijven voor een wedstrijd heb je allereerst een startlicentie nodig. Die kun je per mail aanvragen bij de GG coördinator. Geef dan je naam, de naam van je hond en het chipnummer van je hond door en er wordt een licentie voor je aangevraagd.

Als een wedstrijd open is voor inschrijven, dan maak je het inschrijfgeld over naar het bankrekeningnummer. Dat staat vermeld op de FHN site. Door het betalen ben je ingeschreven.

De wedstrijd kalender wordt bijgehouden door de FHN. Kies op de FHN website bovenin voor ‘Gedrag & Gehoorzaamheid’ en daarna links voor ‘Wedstrijdkalender’.

Als je naar een wedstrijd gaat dan is het verstandig om aan de volgende dingen te denken:

  • Eten en drinken (voor baas en hond)
  • Een grondpen (voor je hond ;-))
  • Een kleedje
  • Een stoel
  • Een paraplu, shelter, tentje of andere voorziening om droog te zitten mocht het gaan regenen
  • Goede kleding (wind, kou, regen, zon, maar ook denken aan zwaaiende flappen of touwtjes, zwabberende zakken of opstaande kragen)
  • Goede schoenen
  • En natuurlijk een goed humeur!