HappyDog

DIT WIL JE NIET MISSEN! SCHRIJF JE NU IN, WANT ER IS MAAR ÉÉN EERSTE KEER!

Op zaterdag 8 juni 2019 organiseert Alphense Hondenclub haar eerste wedstrijd bij de Raad voor de 1ste graad en open klasse
Aanvang: 09:00
Klasses: 1, 2, 3
Groepen: 1ᵉ graad Large, 1ᵉ graad Medium, 1ᵉ graad Small, Open Large, Open Medium en Open Small
Via deze LINK kom je direct uit bij het inschrijfformulier
Graag tot ziens op 8 juni op ons terrein aan de Eikenlaan in Alphen aan den Rijn

Cursus

Trainers: Eveline Valk en Inge Valk (asp.)
Balladers: Cheyenne van Strien

Training: dinsdagavond
20.00 tot 20.45 uur: beginners/gevorderden/recreanten
21.00 tot 21.45 uur: wedstrijdgroep


FL1: Flyball 1 (duur ca 13 weken; € 55,00)
Tijdens deze cursus worden afzonderlijk het achter elkaar nemen van de 4 hoogtesprongen en het bedienen van het flyballapparaat door de hond aangeleerd. Verder worden oefeningen gedaan die de band tussen hond en baas versterken en wordt, indien nodig, aandacht besteed aan het ‘bal enthousiast’ maken van de hond. Trainingen worden gegeven op dinsdagavond van 20.00 tot 20.45 uur. Om aan deze cursus te mogen deelnemen moet u met uw hond minimaal geslaagd zijn voor het SHH examen.
Meer informatie of aanmelden


FL2: Flyball 2 (duur ca 13 weken; € 55,00)
Hierin wordt toegewerkt naar het foutloos lopen van de complete flyballbaan, waarbij de baas de hond start en opvangt voor de eerste hindernis. Na deze cursus kunt u kiezen voor de wedstrijdklasse of de recreantenklasse.
Meer informatie of aanmelden


FLW: Wedstrijdklasse (ca 13 weken; € 55,00)
In deze cursus leren zowel de honden als hun bazen om als een team te lopen. Er wordt veel aandacht besteed aan zaken zoals de juiste startpositie, snelle wissels, goed spronggedrag, het snel terugkeren naar de baas na de het vangen van de bal etc. Intensieve trainingen voor gemotiveerde combinaties.
Meer informatie of aanmelden


FLR: Recreantenklasse (ca 13 weken; € 55,00)
Wilt u niet aan flyballwedstrijden meedoen, maar toch wekelijks uzelf en uw hond een plezier doen met het racen over de flyballbaan, dan is de recreantenklasse een uitstekende oplossing.
Meer informatie of aanmelden