HappyDog

DIT WIL JE NIET MISSEN! SCHRIJF JE NU IN, WANT ER IS MAAR ÉÉN EERSTE KEER!

Op zaterdag 8 juni 2019 organiseert Alphense Hondenclub haar eerste wedstrijd bij de Raad voor de 1ste graad en open klasse
Aanvang: 09:00
Klasses: 1, 2, 3
Groepen: 1ᵉ graad Large, 1ᵉ graad Medium, 1ᵉ graad Small, Open Large, Open Medium en Open Small
Via deze LINK kom je direct uit bij het inschrijfformulier
Graag tot ziens op 8 juni op ons terrein aan de Eikenlaan in Alphen aan den Rijn

Behendigheid

Behendigheid is een actieve en afwisselende tak van hondensport. Ben je benieuwd, dan ben je welkom om eens te komen kijken bij onze trainingen of tijdens een behendigheidswedstrijd.

Voor behendigheid train je op een actieve en sportieve manier met je hond. Niet alleen je hond moet aan het werk, ook jij moet je bijdrage leveren om zo goed en zo snel mogelijk, elke keer weer een ander parcours af te leggen. Het is voor elke combinatie weer anders. In de training zoeken we met elkaar naar de beste manier van handlen voor jou met je hond.

Bij de AHC kun je, na het SHH-diploma te hebben behaald, beginnen aan de vier aanleercursussen van de behendigheid; BE1, -2, -3 en -4. In elke cursus leer je weer wat meer zodat je na de 4e cursus prima in staat bent een A-parcoursje te lopen met de hond. Daarna zijn er recreanten groepen (BER) of wedstrijdgroepen (BEW) waarin je je verder kan bekwamen.

De wedstrijdlopers van de AHC nemen deel aan de landelijke wedstrijden van de Federatie Hondensport Nederland. Onze yell vormt dan beruchte onderbrekingen tijdens de prijsuitreikingen.

Coördinatoren:
Yvonne van Westen
Valerie Hoosemans

Laatste nieuwsberichten: