HappyDog

Bijzondere Algemene Leden Vergadering Donderdag 21 november 2019 - 20.30u


Geacht AHC-lid,
  Hierbij nodigen we jou uit voor een bijzondere algemene ledenvergadering (BALV) die gehouden zal worden op donderdagavond 21 november om 20:30 uur in het AHC clubgebouw, Eikenlaan 255, Alphen aan den Rijn De onderwerpen van deze bijeenkomst gaan enkel over ‘de nieuwbouw van de Alphense Hondenclub’.
 
De weg van de nieuwbouw is lang geweest, maar het einde is in zicht!
En we weten dat het vaker gezegd is, maar op dit moment ligt de nieuwe huurovereenkomst met de gemeente klaar om te tekenen (zie bijgevoegd document in uw mail), is het bestemmingsplan klaar om naar het college te gaan en hebben we de goedkeuring van de bank voor de lening. Op 26 november kan onze huurovereenkomst voorgelegd worden bij het college voor goedkeuring. Echter, voor we de huurovereenkomst kunnen tekenen, hebben we de goedkeuring van de Algemene Ledenvergadering nodig.
 
Er zijn in de BALV van 2014 en 2017 al wel stemmingen geweest en ook in de afgelopen ALV is er gestemd over de twee verschillende stichtingskosten (over de afwerking van de buitenwanden).
Voor de duidelijkheid willen we graag nog een BALV organiseren waarbij het totaal plaatje besproken wordt. Dan is er ook geen onduidelijkheid, kan er met de kennis van alle informatie gestemd worden. Dan kan daarna de overeenkomst getekend worden. De minimale oproeptijd voor een ALV is 7 dagen, dus is 21 november is de eerste mogelijk. Gezien de wens van de gemeente om de overeenkomst de 26ste getekend aan te bieden, kunnen we ook niet veel schuiven. Een aantal leden heeft donderdag als een vaste AHC avond en hoeft hierdoor niet extra naar de AHC te komen. Er wordt gekeken naar een oplossing voor het uitvallen van de lessen die om 20:30 zouden starten (de lessen van 19:30 uur kunnen doorgaan).
 
We zullen tijdens de BALV toelichting geven op het vernieuwde ontwerp van de kantine (waar de lening voor aangevraagd wordt) en het bijbehorende financieringsplaatje (zie ook bijgevoegde kasstroom in uw mail) Ook zullen we vragen omtrent de huurovereenkomst en andere nieuwbouw gerelateerde vragen beantwoorden. Daarna zullen we overgaan tot een stemming.
 
Wij staan volledig achter het realiseren van de nieuwbouw en we hopen dat jullie net zoveel vertrouwen hebben in de nieuwbouw als wij. 
 
Met vriendelijke groet, 

Het bestuur van de Alphense Honden Club

Behendigheid

Behendigheid is een actieve en afwisselende tak van hondensport. Ben je benieuwd, dan ben je welkom om eens te komen kijken bij onze trainingen of tijdens een behendigheidswedstrijd.

Voor behendigheid train je op een actieve en sportieve manier met je hond. Niet alleen je hond moet aan het werk, ook jij moet je bijdrage leveren om zo goed en zo snel mogelijk, elke keer weer een ander parcours af te leggen. Het is voor elke combinatie weer anders. In de training zoeken we met elkaar naar de beste manier van handlen voor jou met je hond.

Bij de AHC kun je, na het SHH-diploma te hebben behaald, beginnen aan de vier aanleercursussen van de behendigheid; BE1, -2, -3 en -4. In elke cursus leer je weer wat meer zodat je na de 4e cursus prima in staat bent een A-parcoursje te lopen met de hond. Daarna zijn er recreanten groepen (BER) of wedstrijdgroepen (BEW) waarin je je verder kan bekwamen.

De wedstrijdlopers van de AHC nemen deel aan de landelijke wedstrijden van de Federatie Hondensport Nederland. Onze yell vormt dan beruchte onderbrekingen tijdens de prijsuitreikingen.

Coördinatoren:
Yvonne van Westen
Valerie Hoosemans

Laatste nieuwsberichten: