HappyDog

Coronavirus


Beste AHC-er,

Terwijl het coronavirus zich wereldwijd verspreid blijven ook wij niet ongeschonden. De overheid heeft nog zwaardere maatregelen moeten treffen om de verder verspreiding van het virus te voorkomen. Onze zorg gaat uit naar de gezondheid van onze vrijwilligers en leden.
  Uit de persconferentie van gisteravond 23 maart 2020 is naar voren gekomen dat er voorlopig geen samenscholingen (samenkomst van meer dan 3 mensen) zijn toegestaan. Concreet betekent dit dat onze club gesloten blijft voor alle trainingen totdat wij van overheidswege (rijk en/of gemeente) toestemming krijgen om weer open te gaan. 
Uiteraard stellen wij alle cursisten via email, website en onze Facebookpagina op de hoogte zodra er weer getraind kan worden. Het webadres voor de Facebookpagina van de AHC is:
https://www.facebook.com/AlphenseHondenClub. Het webadres van de Facebookgroep waarop iedereen berichten kan plaatsen is: https://www.facebook.com/groups/486775268044448
  Voor vragen over de discipline waarin je les hebt, kun je je per email richten tot je coördinator. Hiervoor ga je naar onze website www.hondenclub.nl, klik in het menu linksboven op je discipline en volg de instructies voor mailcontact.  

Wat betreft de ALV:


De situatie is ontstaan dat de AHC niet kan voldoen aan statutaire en wettelijke verplichtingen met betrekking tot de Algemene Leden Vergadering. Het bestuur gaat ervan uit dat de overheid de termijnen zal verruimen. Tevens doet het AHC bestuur een beroep op de redelijkheid en billijkheid, zodat toch rechtsgeldige besluiten genomen kunnen worden.
 
Pas op jezelf en op elkaar. Wij houden jullie op de hoogte.
 
Namens het bestuur,
 
Steph Steinmann
Algemeen bestuurslid
Alphense Honden Club

Fotowedstrijd 2011, 1e kwartaal

De winnaars

1e plaats
[singlepic id=190 w=320 h=240 float=none]
Hond: Isthan, Zorrah, Ashlinn, Aimey – Eigenaar: Anita Dobbe – Fotograaf: Anita Dobbe

Prachtige foto met de 4 honden netjes op een rij en kijken alle 4 naar de baas. Echt heel gaaf.


2e plaats
[singlepic id=210 w=320 h=240 float=none]
Hond: Tigger, Chasin’, Rhythm, Djairo, Mr. Jones, Mc Kenzie, Skippy, Baugi, en Jolene – Eigenaar: Suzanne Klaus, Valerie Hoosemans, Jan-Paul van Es – Fotograaf: Jan-Paul van Es

De honden “gang”. Het is net of ze op de wacht zitten met z’n alle. Mooie achtergrond


3e plaats
[singlepic id=51 w=320 h=240 float=none]
Hond: Tigger en Rhythm – Eigenaar: Suzanne Klaus – Fotograaf: Marlies Kloet

Actiefoto op het strand. Beide honden in dezelfde positie, goede timing.


Alle inzendingen

[nggallery id=2]