HappyDog

Coronavirus


Beste AHC-er,

Terwijl het coronavirus zich wereldwijd verspreid blijven ook wij niet ongeschonden. De overheid heeft nog zwaardere maatregelen moeten treffen om de verder verspreiding van het virus te voorkomen. Onze zorg gaat uit naar de gezondheid van onze vrijwilligers en leden.
  Uit de persconferentie van gisteravond 23 maart 2020 is naar voren gekomen dat er voorlopig geen samenscholingen (samenkomst van meer dan 3 mensen) zijn toegestaan. Concreet betekent dit dat onze club gesloten blijft voor alle trainingen totdat wij van overheidswege (rijk en/of gemeente) toestemming krijgen om weer open te gaan. 
Uiteraard stellen wij alle cursisten via email, website en onze Facebookpagina op de hoogte zodra er weer getraind kan worden. Het webadres voor de Facebookpagina van de AHC is:
https://www.facebook.com/AlphenseHondenClub. Het webadres van de Facebookgroep waarop iedereen berichten kan plaatsen is: https://www.facebook.com/groups/486775268044448
  Voor vragen over de discipline waarin je les hebt, kun je je per email richten tot je coördinator. Hiervoor ga je naar onze website www.hondenclub.nl, klik in het menu linksboven op je discipline en volg de instructies voor mailcontact.  

Wat betreft de ALV:


De situatie is ontstaan dat de AHC niet kan voldoen aan statutaire en wettelijke verplichtingen met betrekking tot de Algemene Leden Vergadering. Het bestuur gaat ervan uit dat de overheid de termijnen zal verruimen. Tevens doet het AHC bestuur een beroep op de redelijkheid en billijkheid, zodat toch rechtsgeldige besluiten genomen kunnen worden.
 
Pas op jezelf en op elkaar. Wij houden jullie op de hoogte.
 
Namens het bestuur,
 
Steph Steinmann
Algemeen bestuurslid
Alphense Honden Club

Clubdag 26 mei

Vanaf nu kun je je opgeven voor de clubdag van 26 mei.

Planning en inschrijvingen versie 2013-05-25

De workshops zijn voor iedereen beschikbaar, per hond mag je voor één workshop inschrijven. De competitie’s worden ook afgesloten op deze dag. Voor meer informatie hierover moet je contact opnemen met je coördinator.

trainer-vangestelBrigitte van Gestel van de Canine Company is uitgenodigd om een dag workshops te komen geven. Altijd al je hond willen leren buigen? Of zijn eigen speelgoed opruimen? Bij deze workshop worden je allerlei dingen geleerd waar je thuis verder mee aan de slag kunt.

 

 

 

IMG_4337

Sylvia Passchier komt vandaag met haar schapen naar de hondenclub. Elke hond kan eens proeven van schapendrijven. Vorig jaar hebben we gezien dat je hond niet perse een herdershond hoeft te zijn. Ook hebben we leuke jachthonden voorbij zien komen!

 

 

 

3 keer balans op een ton 2In deze workshop onder leiding van Mariette van der Vos van TopDog ga je met je hond ervaren welke oefeningen je kunt doen om je hond beter in balans te krijgen, zowel fysiek als psychisch. In deze workshop leer je je hond te beter te coördineren en zijn balans te vinden en te houden op verschillende oppervlakken. Honden vinden het leuk en het is goed voor hun lichamelijk en geestelijk evenwicht (balans).

 

 

 

576_420_ijslander_xsHonden op de foto is bereid gevonden om bij ons studio opnamen te komen maken van je hond. Wil jij ook zo’n fantastische foto van je hond? Schrijf je in. Hier zijn wel kosten aan verbonden, namelijk 20 euro per hond. Maar …. Dit wordt omgezet in besteltegoed, dus ter waarde van dat bedrag kun je dan foto’s bestellen of een canvas laten maken. Meer informatie op www.hondenopdefoto.nl

 

 

sportkeuringAls je met je hond aan sport doet, is het belangrijk dat hij goed in zijn vel zit. De Alphense Honden Club vindt dit ook belangrijk en daarom komt Elma Bakker naar de AHC. Voor 40 euro (een korting van 5 euro dus!) kun je je hond laten bekijken door Elma. Meer informatie op www.dogfysion.nl

 

 

braintrainingWil jij weten wat je hond kan doen met een oude spijkerbroek? Wil je met je hond bezig zijn zonder allerlei duur speelgoed? Kom dan naar de extra ingelaste workshop Braintraining!!!

 

 

 

bbq

Barbecue!! We sluiten af met een barbecue! Voor tien euro pp kun je daaraan deelnemen. Geef je gauw op!

Meer informatie en opgeven kan bij de evenementencommissie. Mailen kan ook naar evenementen@hondenclub.nl