HappyDog

Coronavirus


Beste AHC-er,

Terwijl het coronavirus zich wereldwijd verspreid blijven ook wij niet ongeschonden. De overheid heeft nog zwaardere maatregelen moeten treffen om de verder verspreiding van het virus te voorkomen. Onze zorg gaat uit naar de gezondheid van onze vrijwilligers en leden.
  Uit de persconferentie van gisteravond 23 maart 2020 is naar voren gekomen dat er voorlopig geen samenscholingen (samenkomst van meer dan 3 mensen) zijn toegestaan. Concreet betekent dit dat onze club gesloten blijft voor alle trainingen totdat wij van overheidswege (rijk en/of gemeente) toestemming krijgen om weer open te gaan. 
Uiteraard stellen wij alle cursisten via email, website en onze Facebookpagina op de hoogte zodra er weer getraind kan worden. Het webadres voor de Facebookpagina van de AHC is:
https://www.facebook.com/AlphenseHondenClub. Het webadres van de Facebookgroep waarop iedereen berichten kan plaatsen is: https://www.facebook.com/groups/486775268044448
  Voor vragen over de discipline waarin je les hebt, kun je je per email richten tot je coördinator. Hiervoor ga je naar onze website www.hondenclub.nl, klik in het menu linksboven op je discipline en volg de instructies voor mailcontact.  

Wat betreft de ALV:


De situatie is ontstaan dat de AHC niet kan voldoen aan statutaire en wettelijke verplichtingen met betrekking tot de Algemene Leden Vergadering. Het bestuur gaat ervan uit dat de overheid de termijnen zal verruimen. Tevens doet het AHC bestuur een beroep op de redelijkheid en billijkheid, zodat toch rechtsgeldige besluiten genomen kunnen worden.
 
Pas op jezelf en op elkaar. Wij houden jullie op de hoogte.
 
Namens het bestuur,
 
Steph Steinmann
Algemeen bestuurslid
Alphense Honden Club

Inschrijven Dogsurvival

Wat is een Dog Survival?
Een Dog Survival is een sportieve wedstrijd waarbij je samen met je hond een uitgezet parcours loopt. De organisatie heeft veel vrijheid bij het uitzetten van een parcours, maar meestal wordt gekozen voor een afstand van ongeveer 5 kilometer met 15 hindernissen. Die moeten samen met de hond genomen worden. Denk hierbij aan klauteren over gestapelde strobalen en andere obstakels, het water in, steppen, kruien met een kruiwagen en al kruipend onder diverse netten door of een doolhof in. De route mag zowel rennend als lopend worden afgelegd. De hond blijft hierbij aangelijnd.

Let op! Deze dog survival wordt NIET door de Alphense Hondenclub georganiseerd, we vonden het echter zo leuk dat we het wel willen vermelden.

Wie kunnen er meedoen?
Eigenlijk kan iedereen meedoen die het leuk lijkt om samen met zijn hond sportief bezig te zijn. De honden hoeven niet van een speciaal type te zijn. Wel moeten ze in goede gezondheid en minimaal 1 jaar oud zijn. Je kunt als recreant meedoen en het parcours rustig lopen of juist proberen de snelste tijd te halen.

Wanneer?
Zaterdag 7 september 2013 aanvang 10.00 uur.

Waar?
De Kleine Duiker
3de Barendrechtseweg 511
2991 SH Barendrecht

Wil je meedoen met je hond?
Mocht je deze Dog Survival Zuid-Holland mee willen doen, ga dan naar de site van de organisatie www.dogsurvival.nl, lees de reglementen en schrijf je in.

Schrijf bij opmerkingen dat je bij de AHC ingedeeld wil worden, zo is de kans groot dat we bij elkaar in groepen komen, wel zo gezellig!

Je doet er je hond vast een plezier mee!

Groetjes,
Anita Metselaar (die gaat)